Antena 3 şi demisia lui Băsescu


petitie antena 3Din lipsă de ocupaţie, sau, văzând că din ce în ce mai mulţi dintre fanii lor au început să vomite în timpul emisiunilor, cei de la Antena 3 au decis că e momentul să apeleze la petiţii online, pentru a continua munca lor de supereroi neapreciaţi.

După ce anteniştii au făcut o petiţie pentru a trimite nu ştiu ce scrisoare lui Obama, pentru a dezvălui ei în premieră cât de rău o ducem din cauza lui Băsescu, gaşca mogulului, formată din Gâdea, Badea şi Ursu, s-au supărat atât de tare, încât s-au pus de acord să-l dea afară pe Băsescu! Răilor!

Gâdea, cu veşnicul lui 7,4, Badea în poziţie de şpagat şi Ursu cu ce face el, au îndrugat un text şi l-au publicat pe un site de petiţii pe care nimeni nu dă doi bani.

Există petiţii online pentru orice: împotriva analfabeţilor, pentru brazi naturali în oraşe, împotriva vântului care bate prea tare la câmpie…de ce n-ar exista şi pentru demiterea preşedintelui, nu?

Aceste petiţii sunt egale cu 0! Nu le ia nimeni în seamă, întrucât nu pot face parte din categoria iniţiativelor cetăţeneşti, reglementate de Legea 215/2001. Fiind amuzat de iniţiativa voiculeştilor, am intrat şi eu la petiţia lui delfin (foto), unde m-am amuzat şi mai tare când am văzut că numai jumătate din numărul total de „semnături” sunt de pe IP-uri diferite.

Gâdea, ţi-am mai zis şi aici, fă ceva folositor cu creierul ăla, că îl ţii degeaba la antene. Lui Badea n-am ce să-i cer, iar Ursu nu-mi spune nimic.

Atât de penibili sunt cei de la Antena 3,  încât încep încet-încet să-i asociez cu imaginea lui domnu’ Dan. Vă mai amintiţi de domnu’ Dan? Nici eu.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Actualitate

Nu rata: