Ti-ai luat ţigară electronică pentru a putea fuma oriunde? Ţeapă!

2 min


Ţigările electronice sunt considerate de către adepţi ca fiind mai puţin dăunătoare pentru propriul organism. Însă, cel puţin la fel de important pentru cei care şi-au achiziţionat o ţigară electronică este că pot fuma oriunde, fără să deranjeze pe nimeni.

Demersurile pentru ca ţigara electronică să devină interzisă în spaţiile publice au început deja în Marea Britanie. Motivul ar fi acela că folosirea ţigării electronice poate face ca fumatul să redevină ceva normal, un obicei care poate fi etalat oriunde şi în orice conjunctură. În New York şi Chicago deja s-au oficializat restricţiile pentru cei care folosesc ţigara electronică.

Citeşte şi: Cele mai cunoscute metode de renunţare la fumat

De-a lungul timpului, de la apariţia ţigărilor electronice, au apărut multe controverse privind efectul aburului respectiv asupra organismului uman, iar variantele vehiculate au fost diverse, de la aceea că provoacă cancer până la ideea că obiceiul este perfect sănătos. De asemenea, ţigările electronice reprezintă un real concurent pentru ţigările normale pe piaţa mondială.

Facebook


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

6 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. iar tu daca ai masina de ce imi strici mie plaminii si altora…..de cel mai mare poluator al omenirii,adica traficul auto…..vad ca nu va intereseaza.

  2. Tigara electronica a fost inventata pentru fumatori…pentru a-i ajuta pe acestia sa scape de tigari. Tigara electronica nu este un produs care se adreseaza nefumatorilor, de aceea nu este posibil ca acest instrument sa ii determine sa se apuce de fumat.

    1. nu despre asta vorbim, ci despre faptul că, având ]n vedere că în ultimii ani fumatul a fost interzis aproape peste tot, impresia generală creat[ăcu privire la acest obicei a devenit de anormalitate. Inclusiv pentru fumători. De exemplu, nu e nevoie să vadă un semn în tren pentru a nu fuma, ştiu că nu e voie, că nu e normal.

      Iar ţigara eşectronică este o alternativă pentru a fuma mai ieftin şi oriunde, nu de a ajuta la renunţarea la fumat.