Află cum poţi câştiga GRATUIT un iPhone 6


Chiar dacă nu ai 5000 de prieteni pe Facebook şi nu eşti cel mai activ pe pereţii altora, e imposibil să nu ai câţiva amici dubioşi în lista ta.

Pe lângă cei care postează „nb all…. tbsk pryntzesa mia” şi ăia care dau share la ultima melodie şi, totodată, cea mai tare, cântată de maestrul Florin Salam, a mai apărut o categorie de prieteni pe care trebuie să-i ştergi din lista ta.

În ultima vreme, apar tot mai multe postări, fie pe grupuri, fie pe pagini, sau chiar pe conturi personale, în care utilizatorii afirmă că dau telefoane gratuite unor necunoscuţi, dacă aceştia din urmă dau like la nu ştiu ce pagini fantomă.

S-o lămurim de la început: NU-ţi va da nimeni, niciodată, un telefon gratuit dacă dai like la o pagină de căcat de pe Facebook!

Dacă eşti atât de prost încăt să dai like la o astfel de postare, în speranţa că vei câştiga un telefon de la un necunoscut, fără să faci practic nimic pentru asta, faci parte din categoria de mai sus, care nu trebuie să fie în lista nimănui de prieteni. Iar dacă ai identificat pe careva care a făcut acest lucru şi nu l-ai şters încă din lista ta, eşti la fel de vinovat şi probabil că eşti fan măruţă sau gherghe.

De ce apar astfel de postări?

Răspunsul e simplu: pentru a strânge like-uri la pagini fantomă de la nişte idioţi uşor de manipulat.

Cum se face?

În general, cei care postează astfel de concursuri, se adresează unui public cu un nivel de inteligenţă foarte scăzut. Un om sănătos şi-ar vedea de treabă, eventual făcând puţin mişto de postare.

Fiecare postare are în spate o poveste în care se explică de ce se dă telefonul degeaba, iar de obicei oamenii susţin că au altul nou, mai performant, iar pe cel vechi vor să-l dea, pentru că nu au ce face cu el. Ar putea să-l vândă şi să-şi ia bere şi pizza, sau să i-l dea verişorului său sărac din Vaslui, dar nu, el preferă să-l dea pe Facebook unor străini, că e generos. Bineînţeles, tot ce trebuie să faci, e să dai like la un căcat de pagină şi să aştepţi, că te va căuta cineva să-ţi spună dacă ai câştigat telefonul. Normal, n-o să te caute nimeni, pentru că nimeni nu câştigă.

[button color=”” size=”” type=”outlined” target=”” link=”http://cespun.eu/afla-cum-poti-castiga-gratuit-un-iphone-6/2/”] Deschide imaginile   —» Pagina 2 din 2 »[/button]

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Blogger

Nu rata: