O tânără care şi-a pierdut virginitatea cu tatăl său vrea să se căsătorească şi să aibă copii cu acesta

3 min


O poveste care i-ar face şi pe cei mai excentrici vasluieni să rămână cu gura căscată a avut loc undeva în Statele Unite, unde o tânără de 18 ani trăieşte o poveste de dragoste cel puţin ciudată.

Părinţii fetei, fiind probabil puţin băuţi şi, posibil cu alte substanţe în cap, au făcut o prostie în noaptea balului de absolvire, iar femeia a rămas însărcinată. 9 luni mai târziu, aceasta a născut o fetiţă. Tânărul cuplu a încercat să o scoată la capăt, însă după 4 ani s-au despărţit, iar fetiţa a rămas împreună cu mama sa.

După alţi 12 ani, când fetiţei i-au crescut ţâţele, aflând între timp şi care e treaba cu băieţii, a început să se lase vrăjită pe internet. Întâmplarea face ca fata să dea pe Facebook chiar peste tatăl său, cu care a început să facă chat.

Cei doi au decis să se întâlnească, iar după câteva discuţii fata s-a hotărât să stea o săptămână la tatăl său, pentru a depăna amintiri.

După câteva zile, ghici ce!, fata şi-a deschis picioarele în faţa tatălui rătăcitor, dăruindu-i virginitatea tocmai celui care o deflorase şi pe mama sa. Ciudat, nu?

Dar de ce?!

Într-un interviu în New York Magazine, fata povesteşte fără reţineri despre partidele de sex pe care le-a avut cu tatăl său, despre cum s-a simţit şi ce le place celor doi nebuni să facă în pat.

„Există un motiv pentru care mi-am pierdut virginitatea cu el: s-a întâmplat pentru că nu m-aș fi simțit confortabil cu niciun alt bărbat. A fost incredibil de senzual!” 

Cei doi îndrăgostiţi nu-şi ascund relaţia incestuoasă şi spun că deja şi-au planificat şi nunta.

“Părinţii tatălui meu sunt convinşi că vom fi fericiţi împreună, ne tratează ca pe orice alt cuplu.”

Totuşi, au o problemă cu rudele din partea mamei şi chiar cu mama, căreia probabil i se pare o glumă proastă toată întâmplarea.

„Toate rudele din partea mamei ne văd ca tată şi fiică” se plânge tânăra, care pare puţin idioată la faza asta, pentru că adevărul este că aceştia chiar sunt tată şi fiică.

După ce au bolborosit ceva despre relaţiile incestuoase care au avut loc de-a lungul istoriei, între membrii familiilor nobile, au fost aduse în discuţie şi eventualele probleme genetice pe care copilul născut din tată şi fiică le-ar putea avea.

„Lumea crede că toţi copiii născuți în relații incestuoase vor avea, cu siguranţă, probleme genetice, dar asta nu e adevărat”

Aşadar, dacă peste vreo nouă luni o să auzi de un copil cu două capete şi trei perechi de mâini, să ştii despre ce este vorba.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Ion Popescu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.