Acesta este un adevărat miracol

2 min


handicap locomotor1Oksana are 25 de ani şi locuieşte acum în SUA, dar s-a născut la Kiev, în Ucraina. Ea a venit pe lume fără picioare de la genunchi în jos, din cauza unor anomalii genetice, care au fost o consecinţă a exploziei nucleare de la Cernobîl. A fost abandonată de părinţi tocmai din cauza handicapului de care aceasta suferă, astfel că, până la vârsta de 7 ani a crescut într-un orfelinat, când a fost adoptată de o americancă.

În SUA, Oksana a fost supusă unui număr mare de operaţii, schimbând mai multe tipuri de proteze, acum beneficiind de unele de ultimă generaţie.

În adolescenţă, Oksana Masters a dezvoltat o pasiune din a practica canotajul, sport pe care a continuat să-l practice, atingând performanţe mari, cum ar fi bronzul la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012 sau argintul din 2014 de la Sochi, aceasta reprezentând în aceste competiţii Statele Unite.

Înainte de participarea la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012, Oksana a acceptat să pozeze goală pentru revista ESPN. “Sper ca atunci cand oamenii vor vedea aceste fotografii sa spuna ca si trupul unei persoane cu handicap poate fi frumos”.


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

3 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Eu spun altceva, cand vad aceste fotografii : pana si femeile care n-au mani sau picioare, tot sunt curve ! Nici macar lipsa organelor nu le poate opri de a se poza nud ! VA DATI SEAMA CAT DE TARFE POT FI FEMEILE ?!