Aberaţii cu iz de flegmă comunistă

3 min


Portrait of beautiful woman, she shows her tongue  Dash 25626928Am citit o aberaţie. Mi-a luat 10 minute, timp pe care nimeni nu mi-l mai poate aduce înapoi niciodată. Acum simt că sunt pierdevară, simt că sunt ca alea care îl citesc pe Radu F. Constantinescu – mai rău nu se poate. Doamne, am citit o absurditate! Auziţi mă, cică înainte corespondenţa se făcea prin scrisori fizice şi, CULMEA!!!, când primea lumea o scrisoare nu o poza şi o publica pe facebook cum se laudă acum oamenii cu orice se întâmplă în viaţa lor… pe facebook.

Să fim cinstiţi! Înainte ne căcam într-o groapă. Care era procedeul? Simplu, omul săpa o groapă, o nivela frumos să arate bine, iar apoi clădea peste groapa aia o caşcarabetă cât să-ncapă un om, din lemn sau din tablă, depinde de pretenţii, cu sau fără manevră pentru şezut. De obicei fără, o variantă mai veche a wc-ului turcesc! Adică te chinuiai un pic, e adevărat că nu puteai să te lauzi cu prea multe când ieşeai de acolo. Dar aşa era atunci. Când adunătura prindea vârf, dădea omul nostru caşcarabeta la o parte şi astupa groapa! Era caput. Se muta în altă parte. Toate astea fără să facă vreo poză… adică nu facea poză în timp ce astupa căcatul aşa cum fac ăştia azi poză când trag apa. Cum era dacă dădea omul nostru check-in pe facebook?…  „Am astupat vechiul wc că era plin cu căcat, acum m-am mutat la 3 metri mai la stânga, fac altul… – feeling proud cu Gigel Barbut şi Crai Pădure”.

Acum, că v-am obligat să citiţi asta, ştiţi cum e să pierdeţi timp citind aberaţii! Să ştiţi că poate fi o soluţie otpimă dacă sunteţi balonaţi!


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
ciufutaa

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.