A strănutat lângă un bărbat în avion. Urmarea e demnă de o parodie savuroasă


O femeie se află într-un avion lângă un bărbat necunoscut ei, iar la un moment dat a strănutat puternic, iar după aceasta a avut o reacţie care semăna cu o criză de epilepsie ce a durat aproximativ 10-15 secunde. Bărbatul de lângă ea era vizibil mişcat de eveniment, însă a trecut peste şi şi-a văzut în continuare de treabă. Totul s-a întâmplat din nou după 30 de minute.Bărbatul nu s-a putut abţine şi i-a zis „Sănătate! Îmi cer scuze dacă sunt indiscret, dar sunt foarte curios. Am observat că ai o reacţie foarte ciudată după ce strănuţi. Care este cauza?”

Femeia i-a zâmbit senzual şi i-a acordat răspunsul politicos „Nu, eu îmi cer scuze, pentru că e vizibil că te-am deranjat. Îmi pare rău. Am o problemă medicală care încă nu are nici denumire, este întâlnită foarte rar. De fiecare dată când strănut, am orgasm.”

Evident, vizibil stânjenit, bărbatul a avut câteva momente de tăcere, după care s-a simţit nevoit să continue discuţia: „Incredibil, nu am auzit de aşa ceva până acum. Foloseşti vreun remediu pentru asta, vreun medicament, ceva? Există?”.

„Da, bineînţeles că există, se numeşte PIPER!, a încheiat tranşantă femeia.

sursa foto: Shutterstock

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Divertisment

Nu rata: