FINUŢ! El a desfigurat-o, dar ea i-a dat daună totală

3 min


În primă fază, putem citi începutul unei scrisori minunate de iertăciune din partea unui bărbat. Doreşte să-i fie iertate greşelile de către femeia pe care a băgat-o puţin în spital. Pe motiv că era frumoasă şi că el nu mai voia asta. Adică i-a dat daună, ca să fie el sigur că o va place doar el.

Cam cât de retardat trebuie să fii ca să gândeşti aşa? Pe bune.

Cum e posibil ca un creier uman să poată debita atâtea conexiuni eronate în cel mai abject mod?

Cât egoism trebuie să genereze cretinismul unui om pentru a putea ajunge la acţiona în acest fel?

În fine, revenim la frumoasa scrisoare. El îşi cere iertare şi nu vrea tipa înapoi. El consideră că trebuie să trăiască singur toată viaţa. Aşadar, pe principiul unei psihologii inverse extrem de idioată, solicită milă pentru a nu fi supus riscului de a ajunge în puşcărie.

Mai pe şleau, prin scrisoarea asta încearcă să o convingă pe tipă că ar fi ok să-şi retragă plângerea penală pe care a înaintat-o faţă de el, pentru că el a agresat-o crunt.

Trecem de prima fază şi ne apropiem de finalul scrisorii, când ne lovim de un scris cu roşu ambiental care ne face să zâmbim. Zâmbim un pic amar. Dar zâmbim.

Fata nu muşcă probabil cea mai ieftină momeală din istorie şi chiar îi oferă un răspuns de senzaţie. Îi dă daună! Daună totală!

Nimic nu poate fi mai gustos decât ideea că sunt şanse mari ca legea să-şi facă treaba. Poate nu aşa cum ar trebui, dar măcar atât cât aceste brute umane să trăiască cu smochina în fund până la ultima strigare.

Aşa că… fetelor, dacă vă bate, faceţi toate demersurile legale pentru ca acel om să stea de vorbă cu un judecător pe acest subiect! Nu daţi înapoi, orice ar fi! Violenţa domestică trebuie să dispară.

Mai jos aveţi „capodopera”. 🙂


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Vladimir

Fotograf. Şi blogger.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.