A cheltuit o avere pentru a arăta ca Justin Bieber, dar a fost găsit mort în camera de hotel


A murit Tobias Strebel, ciudatul care a ajuns celebru, fără niciun motiv anume, după ce a cheltuit 100.000 de dolari pe operații estetice și proceduri cosmetice pentru a semăna cu idolul fetiţelor, Justin Bieber. Trupul lui Tobias Strebel a fost găsit de poliţişti la Motel 6 din San Fernando, după ce familia acestuia l-a dat dispărut.

Cadavrul bărbatului de 35 de ani a fost găsit vineri, 21 august, după ce dispariția lui Sheldon – cum îi plăcea să i se spună, a fost semnalată autorităților în 18 august. Poliția, potrivit mass-media americane, a găsit droguri în camera de hotel, cel mai probabil cauza morţii fiind o supradoză de ceva. Autoritățile consideră că moartea și dispariția lui sunt legate de o despărțire.

Sheldon, pe numele său real Tobias Strebel, a fost văzut ultima oară pe 18 august, fiind supărat după o despărțire recentă de iubitul său. Probabil tipului nu i-a convenit că iubitul său se gândeşte ca un nebun la Justin Bieber.

Bărbatul era obsedat să semene cu idolul său, Justin Bieber, motiv pentru care a cheltuit o mare sumă de bani pe operații estetice, precum trasplant de păr, ridicare a pomeților și chiar o chirugie bucală pentru ca zâmbetul lui să semene cu al lui Bieber.

„Unii își cumpără vile și mașini elegante. Eu îmi cheltuiesc banii pe operații pentru a semăna cu Justin”, a spus el în cadrul unei emisiuni la care se uită alţi obsedaţi de Justin Bieber. Deci, din start, putem să tragem o concluzie nu tocmai în favoarea lui.

„Unii au creier şi aleg să facă ceva inteligent cu o asemenea sumă de bani”, ar fi spus Superman, un mare blogger.

Bărbatul declarase recent unui ziarist că încă nu este mulțumit de aspectul său. Probabil nimeni nu ar fi fost mulţumit de aces lucru căci, trebuie să recunoaştem, chiar nu semăna deloc cu Justin Bieber. RIP.

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
0
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sigur o să-ţi placă

Din categoria Bizar

Nu rata: