fbpx

9 celebrităţi care au ajuns la un moment dat falite

6 min


Avem tendinţa de a crede că celebrităţile nu pot avea probleme financiare, dar evident, cheltuielile pot ajunge să fie mai mari decât veniturile, indiferent cât de mari sunt cele din urmă şi, aşadar, oricine poate ajunge falit dacă nu îşi administrează banii cu cap.

Te invit să vizionezi în cele ce urmează o colecţie cu 9 celebrităţi care au fost falimentari la un moment dat, pe fondul unor comportamente deviante de diferite feluri, după fiecare, ori pe fondul unui management deficitar al averilor. 

1. Mark Twain

Ca scriitor Samuel Clemens (aka Mark Twain) a fost un mare succes, cu toate acestea ca investitor nu a fost atât de norocos. După ce a investit sume uriașe într-una din primele maşini de scris, Clemens a reușit să transfere toate drepturile sale de autor soției sale înainte de a declara falimentul personal.

2. Wesley Snipes

Starul de acţiune şi-a bătut un pic joc de cariera sa şi de banii câştigaţi, mai ales că nimeni nu ştie pe ce i-a cheltuit, având în vedere că taxe nu a plătit, pentru că a trebuit să declare faliment în 2006 când a fost acuzat de evaziune fiscală. „Factura” a fost de peste 12 milioane de dolari strânsă în 6 ani, iar pentru asta a stat 3 ani în închisoare.

3. Michael Jackson

Când costurile cu întreţinerea casei tale se ridică la 10 milioane de dolari, există riscul ca oricând să te duci spre faliment, oricât de mult ai câştiga.

Dar când eşti desemnat de Cartea Recordurilor Guinnes drept cel mai de succes entertainer din toate timpurile, trebuie neapărat să te întrebi ce nu a mers bine.

Atunci când nu a putut plăti înapoi împrumutul 25 milioane dolari pentru Neverland Ranch, Regele Pop nu a avut de ales decât să arunce prosopul în anul 2007.

4. Donald Trump

În cazul lui Donald nu este vorba despre faliment personal, ci corporativ, dar asta nu-l face cu mult mai avantajat decât ceilalţi din listă.

Entităţile sale corporative au declarat faliment în 4 rânduri în anii 1991, 1992, 2004 şi 2009.

Continuarea pe pagina următoare


Apreciază articolul


Apreciază articolul


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
0
Drăguţ
La naiba La naiba
0
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
0
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
0
Îmi place
LoL LoL
1
LoL
Cool Cool
0
Cool
WTF WTF
0
WTF
Lisa Roman

Călătoresc. Călătoresc mereu. Nu stau niciodată.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.