15 oameni care s-au distrat prea tare la Oktoberfest

3 min


Sigur ai auzit de Oktoberfest.

Este una dintre cele mai mari serbări populare din lume şi se desfășoară anual, în München, de la mijlocul lui septembrie până în octombrie.

Dacă ţi-e lene să cauţi detalii pe Wikipedia, sau pur şi simplu nu te interesează, îţi spun totuşi că ideea acestui festival renumit a pornit de la un subofițer din garda națională bavareză. Acesta a sugerat organizarea unei curse de cai cu ocazia festivităților legate de căsătoria prințului moștenitor Ludovic I al Bavariei cu prințesa Therese von Hildburghausen. Regele Bavariei, Maximilian I, s-a arătat mai mult decât încântat de această sugestie.

La 17 octombrie 1810 avea loc cursa de cai, pe care prințesa-mireasă a denumit-o Oktoberfest. Ca loc de desfășurare a fost aleasă o pajiște nefolosită de la marginea orașului, denumită ulterior „Theresienwiese” (pajiștea Tereziei). Dar sunt sigur că poţi găsi mai multe detalii dacă vrei.

La acest super-festival se adună anual milioane de oameni, din toate ţările. Cum era de aşteptat, la atâta puhoi de lume, e clar că unii se vor distra peste măsură, mai ales că una dintre principalele atracţii este că poţi bea bere până cazi în cap şi nimeni n-o să se uite ciudat la tine.

Aşadar, uite nişte imagini de la Oktoberfest 2015, în care au fost surprinşi câţiva indivizi care cred că s-au distrat foarte bine:

Continuarea pe pagina următoare


Ţi-a plăcut? Distribuie şi prietenilor tăi!

Care este reacţia ta?

Furios Furios
0
Furios
Trist Trist
0
Trist
Drăguţ Drăguţ
2
Drăguţ
La naiba La naiba
3
La naiba
Nu-mi place Nu-mi place
4
Nu-mi place
Îmi place Îmi place
1
Îmi place
LoL LoL
9
LoL
Cool Cool
1
Cool
WTF WTF
9
WTF
Radu N. Constantinescu
Fost blogger. Momentan îmi dau cu părerea.

One Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.